Обмін крипти

Пользователь

Хто де обмінює криптовалюту в Україні саме онлайн? Мене цікавить варіант, щоб можна було без черг і фізичних контактів, адже часто буває, що треба швидко конвертувати USDT чи BTC у гривні. Але щоразу, як починаю шукати, гублюся серед десятків сервісів. Як зрозуміти, де надійно і не кинуть? Є у когось конкретні приклади?

27 сентября 2025 г., 19:04
А

Администратор

Твої сумніви дуже зрозумілі, я теж проходив через таке. Можу порадити GroshX https://groshx.com/ . Це сучасний криптообмінник, створений з урахуванням потреб користувачів в Україні. Криптообменник GroshX пропонує прозорі курси, швидкі транзакції та простий інтерфейс, у якому розберешся за хвилину. Окремо хочу відзначити, що сервіс добре інтегрується з українськими банками, тому гривня приходить швидко та без проблем. Я тестував і для продажу крипти, і для покупки, обидва напрями працюють чітко. Якщо у тебе коли-небудь були побоювання щодо шахрайства — тут вони мінімальні, бо сервіс реально зарекомендував себе серед українців. Раджу саме цей варіант, бо він економить і час, і нерви.

27 сентября 2025 г., 19:41